Solární stolní lampa Else od společnosti Paulmann - dokonalá kombinace funkčnosti a designu

6. července 2024
Solární stolní lampa Else od společnosti Paulmann - dokonalá kombinace funkčnosti a designu
Jsme hrdí na to, že vám můžeme představit jeden z nejnovějších a nejchytřejších designů v obchodě - solární stolní lampu Else! Tato jedinečná stolní lampa je elegantním a flexibilním řešením pro vnitřní i venkovní osvětlení. Stolní lampa Else kombinuje moderní technologie se stylovým designem a přináší řadu výhod a funkcí, díky nimž je nepostradatelná v každé domácnosti.

Solární stolní lampa Else, vytvořená z bílého hliníku, je lehká a zároveň robustní a díky své skromné hmotnosti a výšce se lampa dokonale hodí na jakýkoli povrch, ať už v obývacím pokoji, ložnici nebo na terase.

Jednou z největších výhod lampy Else je její flexibilita. Lampa je napájena z baterie a lze ji nabíjet jak prostřednictvím solárních článků, tak kabelem USB-C, což znamená, že není závislá na drátech ani zásuvkách. To vám dává jedinečnou možnost umístit ji přesně tam, kde potřebujete světlo - od útulného koutu v obývacím pokoji až po venkovní večeře na terase za teplého letního večera.

Svítidlo má krytí IP44, díky čemuž je vhodné do vlhkých prostor a zaručuje, že odolá stříkající vodě ze všech stran. Díky tomu je lampa Else ideálním řešením osvětlení v interiéru i exteriéru, kde dokáže vytvořit hřejivou a příjemnou atmosféru díky svým 2700 kelvinům a 250 lumenům.

Díky vestavěnému světelnému zdroji LED s životností 30 000 hodin získáte dlouhotrvající a energeticky úsporné osvětlení. Else je také vybavena funkcí stmívání, takže můžete snadno nastavit jas podle potřeby a vytvořit tak tu správnou atmosféru. Lampa je také k dispozici v moderní černé i elegantní bílé barvě, takže si můžete svobodně vybrat model, který nejlépe ladí s vaším interiérem!

Společnost Paulmann vám navíc poskytuje klidnou mysl díky pětileté záruce, čímž zdůrazňuje svou důvěru v kvalitu a trvanlivost výrobku.

Ať už chcete osvětlit svůj domov nebo si venku užít atmosférický večer, solární stolní lampa Else od Paulmann je ideální volbou. Kombinace funkčnosti, flexibility a stylu z ní dělá investici, která váš domov obohatí na dlouhá léta.

Obě krásné solární stolní lampy Else si můžete prohlédnout zde.