Všestranné osvětlení a stylový design do každé místnosti s nástěnným svítidlem Metropole Deluxe od společnosti Halo Design.

18. července 2024
Všestranné osvětlení a stylový design do každé místnosti s nástěnným svítidlem Metropole Deluxe od společnosti Halo Design.
Talentovaný designér se vyznačuje schopností vytvořit výrazný design lampy s několika pečlivě vybranými detaily. Design, který díky stylové jednoduchosti a minimalistické preciznosti dokáže vnést do interiéru osobitost a charakter. Design, který působí jednoduše, ale přesto upoutá pozornost a zanechá trvalý dojem. To jsou vlastnosti, které charakterizují moderní řadu svítidel Metropole navrženou dánským designérem samoukem Michaelem Waltersdorffem, který v roce 1994, ve věku pouhých 18 let, založil společnost Halo Design zabývající se osvětlením. Od založení společnosti Halo Design Waltersdorff neúnavně pracuje na vytváření krásných modelů svítidel s moderním výrazem a skandinávským minimalismem, který je jeho vzorem. Pokud vás zajímají další Waltersdorffovy výtvory, najdete je zde.

Skandinávský minimalismus je charakteristickým znakem řady Metropole, která, jak název napovídá, je svým designem velmi moderní a městská. Svítidla se vyznačují neutrální barevností a asymetrickým stínidlem, které se na straně přivrácené do místnosti mírně rozprostírá a zajišťuje tak optimální rozložení světla. Pokud si chcete prohlédnout všechna svítidla z této série, najdete je zde.

Nástěnná svítidla v rámci série Metropole vynikají kroucenými rámy, které dodávají ikonickému designu krásný nádech. Rámeček i stínidlo lze naklápět a velmi přesně tak nastavit směr světla, což z nástěnného svítidla Metropole Deluxe dělá dokonalé světlo na čtení. Stínidlo můžete také nechat směřovat ke stěně pro harmonické nepřímé akcentové osvětlení. Nástěnné svítidlo se dodává ve třech různých velikostech, takže máte k dispozici svítidlo vhodné do každé místnosti, a to v moderním černém provedení, které usnadňuje jeho začlenění do interiéru místnosti.

Podívejte se na nástěnné svítidlo Metropole Deluxe ve všech verzích zde.