Designová klobouková lampa od společnosti OYOY je nyní k dispozici jako přenosné zařízení

15. července 2024
Designová klobouková lampa od společnosti OYOY je nyní k dispozici jako přenosné zařízení
Kolekce osvětlení "Hatto" nadchne všechny milovníky designu, protože díky svému elegantnímu designu vyniká stylovou a krásnou estetikou a zároveň obohacuje místnost příjemným osvětlením. Série zahrnuje závěsná i stolní svítidla a vyznačuje se zejména širokým stínidlem, které sérii propůjčuje i svůj název, napodobující charakteristický tvar japonských slaměných klobouků.

Stolní lampy mají kompaktní válcovitou základnu, která jim dodává houbovitý a organický vzhled, a všechny mají desaturovanou barvu s matným leskem, která poskytuje elegantní protipól moderním a minimalistickým stylům interiéru. Stínidlo posílá světlo směrem dolů v přímém dopadajícím světle, což vrhá krásný prstenec kolem lampy a ještě více zdůrazňuje krásný design. Tento typ akcentního svítidla se skvěle hodí k doplnění celkového osvětlení v místnosti, ať už se jedná o obývací pokoj nebo ložnici. Jako třešnička na dortu je lampa opatřena jemnými mosaznými detaily, které zdokonalují estetickou hodnotu lampy a dodávají jí nadčasový nádech, který krásně doplňuje moderní a do detailu propracovaný designový jazyk.

Nyní je však tato krásná lampa k dispozici také v bezdrátové verzi s vestavěným zdrojem světla LED a baterií, takže si její světlo můžete užívat v kterékoli místnosti vašeho domova. Vestavěná funkce stmívání umožňuje nastavit intenzitu světla ve třech úrovních, takže budete mít vždy to správné světlo pro každou místnost, každou dobu a každou příležitost.

Přenosné stolní lampy se dodávají ve čtyřech krásných barevných variantách, které najdete u všech ostatních skvělých modelů řady Hatto od společnosti OYOY přímo zde..