Vneste do svého interiéru vlastní osobitost a styl díky barevným zářivkám Neon Tube.

11. července 2024
Vneste do svého interiéru vlastní osobitost a styl díky barevným zářivkám Neon Tube.
Barevná svítidla ze série Neon Tube od dánské designové značky HAY dodají vašemu interiéru další šmrnc svým barevným a slavnostním designem, který nabízí flexibilní akcentové osvětlení a vysokou atmosféru. Svítidla vycházejí ze známé zářivky a mají jednoduchý a konzistentní designový koncept, od jednoduchého trubicového těla svítidla až po zářivé neonové barvy, které napodobují zářivkové světlo zářivky. Zdroj světla však tvoří vestavěný modul LED, který po zapnutí lampy vyzařuje světelný pás podél celého těla lampy, aby zdůraznil její štíhlý tvar. To se provádí pomocí tlačítkového spínače připojeného přímo ke kabelu. Lampa je zbarvena barevným povrchem a svítí zářivou barvou, která okamžitě přitahuje pozornost.

Možnosti uspořádání lampy jsou nekonečné. Prostřednictvím kabelu na jednom konci můžete lampu zavěsit na zeď nebo ke stropu. Můžete ji také nechat ve svislé poloze na podlaze nebo ji umístit pod postel či pohovku a získat tak moderní světlo, které se rozprostře po celé podlaze. V každém případě získáte atraktivní akcentní světlo s modernistickým nádechem, které lze zakomponovat jak do barevných interiérů, tak do neutrálních stylů, kde vytvoří kontrast a bude poutavým výrazným prvkem.

Protože je neonová trubice k dispozici v mnoha krásných, výrazných barvách, můžete je také kombinovat a vytvářet tak individuální světelné scenérie, vzory nebo dokonce obrazy s krásnými, tenkými neonovými světly. Každá z krásných barevných variant se dodává ve dvou různých velikostech.

Podívejte se na ně všechny zde