Umělecké lampy od Toma Dixona nyní přicházejí v nových bezdrátových verzích - přenosné stolní lampy Bell, Melt a Stone!

8. července 2024
Umělecké lampy od Toma Dixona nyní přicházejí v nových bezdrátových verzích - přenosné stolní lampy Bell, Melt a Stone!
Tom Dixon je světoznámý interiérový designér známý svými exkluzivními svítidly v jedinečném výrazu se zvláštním uměleckým nádechem. Jsme proto velmi potěšeni, že můžeme představit Dixonova nádherná umělecká díla v nových přenosných verzích, které přispívají k praktickému a flexibilnímu řešení osvětlení pro každodenní život a zároveň vyjadřují stejnou tvůrčí dynamiku, jaká je patrná u všech svítidel příslušných sérií. S Bell, Melt a Stone jako přenosnými stolními lampami získáte praktické dekorativní umělecké dílo, které můžete užívat jak v interiéru, tak v exteriéru.

Všechny tři stolní lampy se dodávají v bezdrátovém provedení s přiloženou nabíječkou, která dokáže po plném nabití znovu nabudit vestavěný LED zdroj světla, aby svítil 9-10 hodin. Světelný zdroj je stíněný, aby bylo zajištěno měkké a neoslňující světlo, které krásně vyzařuje ze tří krásných designů, které tvoří umělecké dílo při zapnutí i vypnutí.

Stolní lampy jsou součástí sérií Melt, Bell a Stone, které zahrnují různé typy lamp ve stejném krásném designu. Svítidla v rámci jednotlivých sérií lze proto snadno kombinovat a vytvořit tak ucelený a exkluzivní koncept osvětlení.

Podívejte se na krásné přenosné lampy zde.