Designové osvětlení v každé místnosti s novou přenosnou verzí stolní lampy Baroni

30. května 2024
Designové osvětlení v každé místnosti s novou přenosnou verzí stolní lampy Baroni
Krásné a stylové osvětlení by se nemělo omezovat pouze na jednu místnost. To byla myšlenka nového přírůstku do řady Baroni, přenosné stolní lampy Baroni, která se díky svému bezdrátovému provedení, voděodolnému svítidlu a světelnému zdroji na baterie může používat v nesčetných prostorách a kontextech. Lampa je výsledkem plodné spolupráce dánského designéra Michaela Waltersdorffa a výrobce svítidel Halo Design. Waltersdorff dlouhodobě spolupracuje s Halo Design na tvorbě krásných modelů lamp s moderním výrazem a skandinávským minimalismem, který je jeho vzorem. Pokud vás zajímají další Waltersdorffovy výtvory pro společnost Halo Design, najdete je přímo zde..

Díky krytí IP44 lze Baroni Portable používat i venku na balkonech a terasách nebo ve vlhkých místnostech, například v okenním výklenku v koupelně nebo ve sklepě. Lampa má vestavěnou funkci stmívání, která umožňuje nastavit jas tak, aby poskytovala to správné světlo pro každou dobu a příležitost, a výdrž baterie 8-16 hodin v závislosti na zvoleném jasu.

Stolní lampa je součástí celé kolekce, a proto je tento krásný design k dispozici jako stolní lampa (klasická nebo bezdrátová), stropní lampa, stojací lampa a závěsná lampa v různých velikostech a barvách, takže si můžete pořídit ten správný model pro své konkrétní potřeby a styl. Společným znakem všech svítidel této řady je krásné stínidlo z opálového skla a jedinečné detaily z broušeného kovu, které svítidlům dodávají klasický a nadčasový vzhled, jenž bude vašemu interiéru slušet po celé generace.   Kvalitní stínidlo z opálového skla navíc poskytuje rozptýlené, příjemné a neoslňující světlo, takže si s lampou Baroni můžete být jisti efektivním a dekorativním osvětlením. Celou nabídku svítidel Baroni najdete zde