Louis Poulsen představuje - PH 2/1 Přenosné stolní lampy

6. května 2024
Louis Poulsen představuje - PH 2/1 Přenosné stolní lampy
Společnost Louis Poulsen představuje nejnovější přírůstek do své ikonické kolekce osvětlení v podobě inovativní přenosné stolní lampy PH 2/1, která je moderní interpretací nadčasového designu Poula Henningsena. Tato přenosná lampa vychází z jedinečného systému tří stínidel z roku 1926, který je známý svým měkkým neoslňujícím světlem, a nabízí všestrannost a styl v jednom elegantním balení.

Na rozdíl od svých předchůdců má přenosná stolní lampa PH 2/1 moderní nádech díky své přenosné funkčnosti, která uživatelům umožňuje umístit ji kamkoli bez omezení v podobě kabelů nebo zástrček. Tato lampa, která je k dispozici ve dvou sofistikovaných povrchových úpravách, Mosazná metalíza a Vysoce lesklý chromovaný povrch, se bez problémů začlení do jakéhokoli stylu interiéru a nabízí jemnou eleganci.

Kromě stylového vzhledu nabízí přenosná stolní lampa PH 2/1 také pokročilé funkce, včetně jedinečné funkce "Dim to Warm", která umožňuje nastavit jas a teplotu barev od 1800 do 2700 Kelvinů. Snadno tak vytvoříte útulnou atmosféru, která je ideální pro každou příležitost.

Díky krytí IP44 je tato lampa vhodná i pro venkovní použití, takže si můžete užívat měkkého osvětlení na terase nebo na zahradě za teplých letních večerů. A díky dlouhé výdrži baterie až 120 hodin při 5% jasu vám toto svítidlo dává svobodu užívat si světlo bez starostí.

Přenosné svítidlo PH 2/1 je nejen praktickým řešením osvětlení, ale také uměleckým dílem samo o sobě, které svým nadčasovým designem a inovativními funkcemi obohatí každý interiér.

Obě přenosné stolní lampy PH 2/1 si můžete prohlédnout zde.